Vasi foci

2010.01.26. 13:07

Dzsudzsák lesz a Fidesz egyik kampányarca?

A PSV Eindhoven magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs lehet a Fidesz egyik kampányarca a közelgő országgyűlési választáson. A párt szerint azonban egyelőre még nem született döntés a játékos esetleges szerepvállalásáról.

MTI

A Napi Ász információja szerint a legnagyobb ellenzéki párt nemrégiben vette fel a kapcsolatot a futballista menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel. Ezt Dzsudzsák is megerősítette a lapnak, és elárulta, hogy elfogadta a felkérést.

- Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet - mondta Dzsudzsák Balázs. - Nem szeretném, ha mindenütt az én arcom szerepelne, de úgy gondolom, ezzel példát tudnék mutatni.

Hozzátette, egy olyan reklámban fog szerepelni - ha sikerül minden részletben megállapodni -, amelyben egy mondatot mond, amellyel a sport fontosságára hívja fel a figyelmet

A Fidesz nagyon örül annak, hogy a saját területükön kimagasló teljesítményt elérő emberek - jelen esetben sportolók - szívesen támogatják a pártot és a párt kampányát, konkrét döntés azonban még nem született - kommentálta az ellenzéki párt elnöki stábjának helyettes vezetője a Dzsudzsák Balázs Fidesz-plakátokon való szereplésével kapcsolatos hírt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!