Vasi foci

2010.02.03. 12:46

A fél Chelsea-vel lefeküdt Bridge ex-barátnője?

A Chelsea futballistájával, Jonh Terryvel kavaró fehérnemű modell, Vanessa Perroncell a hírek szerint jónéhány kék-fehér labdarúgó "skalpját" az övére tűzte.

zaol.hu

Vanessa Perroncel, a Terry-botrány egyik főszereplője olyan nő volt, aki mindent megtett, hogy híres futballisták közelében lehessen, állítja a modell egyik ismerőse - olvasható a samsungsport.hu-n.
Perroncel sokáig egy klubban dolgozott, amely a Chelsea-focisták egyik törzshelyének számított, itt ismerkedett meg Wayne Bridge-dzsel és John Terryvel is.
Az ismerős szerint azonban nemcsak velük ápolt szoros kapcsolatot az elmúlt években, hanem rajtuk kívül másik négy-öt játékossal is.

- Ha azt mondjuk, hogy egy igazi "Chelsea Girl" volt, akkor még enyhe kifejezéssel élünk. Vanessa mindig is vonzódott a focistákhoz, és arra ment rá, hogy egyfajta "szuper WAG" (a futballisták feleségeit és barátnőit jelölik így Angliában - a szerk.) legyen. Mire John Terryt elcsábította, már legalább öt másik játékossal is viszonya volt, de egyszerre egy futballistával került közelebbi kapcsolatba, minden egyes alkalommal egyedülálló nőként csábította el őket - állítja a modell egyik ismerőse.

Vanessa szóvivője ugyanakkor cáfolta, hogy a fél Chelsea "átment" volna a nőn, és kijelentette: igaz, hogy sokakat ismer a csapatból, de kizárólag jó barátságot ápolt a klub focistáival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!