Vasi foci

2010.02.04. 11:26

Albán pékségből igazolnak focistát a sárváriak

Sima, 3:0-s vereséget szenvedett az élvonalbeli Lombard-Pápa vendégeként a labdarúgó NB III-ban szereplő Sárvár együttese. A zöld-fehérek albán futballista szerződtetését tervezik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Lombard-Pápa-Sárvár FC 3:0 (2:0). - Pápa, előkészületi labdarúgó-mérkőzés, 100 néző.

Lombard FC Pápa, I. félidő: Kovács - Nagy, Dlusztus, Farkas, Mészáros- Varga, Gyömbér, Heffler - Bali, Bárányos, Alfi
II. félidő: Kovács - Venczel, Tóth, Császár, Rajnay - Fűzfa - Rebryk, Zulevs, Sarus - Orosz, Jovánczai

Sárvár:
Osváth Márkó - Szabó, Horváth L., Varga J., Balassa - Fülöp (Osvald Márió), Németh Z., Sümeghy, Gosztolya (Vincze) - Szalai (Nyőgéri), Lidi. Edző: Németh József.

Gólszerzők: Bárányos, Varga, Orosz.

- Az első félidőben a legerősebb összeállításában játszó pápaiak nagy fölényben játszottak, mi jobbára csak védekeztünk - értékelt Németh József, a Sárvár mestere. - A második félidőben már nagyobb ellenállást tudtunk kifejteni, akadt is néhány lehetőségük a gólszerzésre.

A vasiaknál Máté és Vajda sérülés miatt hiányzott, Szakos valamint Sipos pedig elfoglaltsága miatt nem futballozott. A sárváriak a korábban szerződtette Nyőgéri mellett leigazolták a a Haladás-nevelésű, legutóbb Ausztriában futballozó Sümeghy Zoltánt.

Érdekesség, hogy vélhetően tavasszal egy albán csatár, a 21 éves Lidi is a Rába-partján futballozik majd. Németh József tájékoztatása szerint a korábbi korosztályos válogatott játékos hazáján kívül Szlovéniában is futballozott.  A labdarúgó egyébként többedmagával pékséget működtet Sárváron, és ősszel már edzésen tesztelt őt a sárváriak edzője.

Már csupán a szükséges papírok beszerzése van hátra - ami lévén nem EU-s állampolgárról van szó, kicsit hosszabb időt vesz igénybe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!