Vasi foci

2010.02.10. 13:15

Kétgólos répcelaki győzelem a Kemenesalja ellen

Két előkészületi-találkozót is játszott a hétvégén az NB III-as répcelaki focicsapat. A Kemenesalja ellen 4:2-re nyertek, míg a Szany ellen 0:2-ről fordítottak 3:2-re.

Pum András

Répcelak-Kemenesalja 4:2 (1:1). - Répcelak, előkészületi labdarúgó-mérkőzés.

Répcelak: Kutasi - Kiss, Baranyai, Varga G., Hajós - Ulrich (Varga T.), Szabó R., Csordás, Takács P. (Bellovics) - Tamási, Takács Sz. Edző: Tóth Zsolt.

Kemenesalja: Lampért - Princzes, Ambrus, Nagy T., Kóbor T. - Németh R., Manganelli, Dénes B., Kovács K. - Iker, Kóbor G. Csereként pályára lépett még: Sebestyén, Verrasztó, Fülöp. Edző: Kelemen Kornél.

Gólszerzők: Tamási (2), Szabó R., Takács Sz., illetve Kovács K., Kóbor G.

A vönöckieknél sérülés miatt Buzás, Lukács, Vánkos, Nagy Péter és Tőke hiányzott.

Répcelak-Szany (megyei I. osztály) 3:2 (0:2). - Répcelak, előkészületi labdarúgó-mérkőzés.

Répcelak: Horváth G. - Bujtás, Baranyai, Bellovics (Orbán), Varga G. - Ulrich, Varga T., Csordás, Szabó R. - Tamási (Sipőcz), Takács Sz. Edző: Tóth Zsolt.

A répcelaki gólszerzők: Csordás, Szabó R., Sipőcz.

A hazaiaknál nem lépett pályára a sérült Imre, valamint a beteg Széles és Tóth Zsolt sem. A Kemenesalja ellen viszont próbajátékon tesztelték a Haladás és a Bük volt kapusát, a legutóbb Ausztriában védő Kutasi Gábort. Annyi bizonyos, a héten még mindenképpen a répcelakiakkal edz a kapuvédő.

Az eddigi távozók -  Szandi, Bödecs Balázs - után a kapus Heinrich Márk is eligazolt, a portás Ausztriába szerződött.

- Az adott időjárási körülmények között jó mérkőzést játszottunk a Kemenesalja, a találkozó igazán jól szolgálta a felkészülést - értékelt Tóth Zsolt, a Répcelak mestere. - A Szany elleni vasárnapi összecsapáson viszont már irreális volt az edzőpálya talaja, emiatt nem is volt mérvadó a játék. Mindenesetre arra jó volt ez a találkozó is, hogy a szombat-vasárnapi meccsritumusból ne essünk ki.

A répcelakiak legközelebb február 12-én (péntek)  18 órakor Győrött, az Integrál-DAC műfüves pályáján játszanak a megyei első osztályban szereplő Kapuvárral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!