Vasi foci

2010.04.02. 10:33

Déli derbi a Serie A-ban: Koman és csapata a Roma ellen

Koman Vladimir csapatához látogat szombaton az olasz labdarúgó-bajnokság legjobb formában lévő csapata, a második helyen álló AS Roma.

MTI

A fővárosiak múlt szombaton legyőzték a listavezető Internazionalét, így már csupán egy pont a hátrányuk a Bajnokok Ligájában is érdekelt címvédőtől. Bariban ugyanakkor nem számíthatnak könnyű mérkőzésekre, mivel az utóbbi meccseken Komant mellőző hazaiak saját stadionjukban bárkire veszélyesek, ráadásul egy kisebb hullámvölgy után az utóbbi meccseken ismét őszi formájukat mutatják.
 

A BL negyeddöntőjének szerdai első meccsén az orosz CSZKA Moszkvát 1-0-ra legyőző Internek a bajnokságban is meg kell találnia győztes formáját, ha ismét aranyérmes akar lenni. Jose Mourinho együttese a nemzetközi kupában sorozatban négyszer győzött, a Serie A-ban ugyanakkor legutóbbi mérkőzésén csak egyszer nyert. Szombaton minden adott a három pont megszerzéséhez, mivel a 15. Bolognát fogadják a milánóiak.
 

Az Internazionalétól három pontra, a harmadik helyen álló AC Milan a 12. Cagliarihoz utazik, és szintén nyernie kell, ha harcban akar maradni a bajnoki címért.
    
 Serie A, 32. forduló:
 
szombat:

Atalanta-Siena 15 ó
Bari-AS Roma 15
Cagliari-AC Milan 15
Chievo-Sampdoria 15
Genoa-Livorno 15
Internazionale-Bologna 15
SS Lazio-Napoli 15
Parma-Fiorentina 15
Catania-Palermo 19
Udinese-Juventus 21

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!