Vasi foci

2010.09.02. 03:20

Öltöző-avató Szelestén a Fradi öregfiúkkal

Szombaton avatták fel ünnepélyes keretek között a Szeleste-Pósfa Sportegyesület új öltözőépületét, ami után pályára lépett a Fradi All Stars is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kezdetben az időjárás nem volt kegyes a rendezőkhöz és a vendégekhez, az avatás ideje alatt szinte végig esett az eső.

Galántai György polgármester köszöntője után Rátkai Imre, Szeleste és Ölbő községek plébánosa megáldotta az új létesítményt. Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke avatta fel a sportöltözőt és vágta át a szalagot, a játékosok és a szurkolók nevében pedig Szele Attila, a Sportkör elnöke mondott köszönetet.

Az új sportöltöző mintegy 120 négyzetméteres és akadálymentesített mosdóval is rendelkezik.

Az esemény díszvendége volt Patyi Elemér is, a Sárvári Kistérségi Társulás elnöke, Enzsöl Béla, Pósfa község polgármestere, Gerencsér Tibor, a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség főtitkára és Fehér Ferenc, a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség Sárvári Városi Versenybizottságának elnöke.

A köszöntők után barátságos labdarúgó-mérkőzést játszott a hazai Szeleste-Pósfa SE a Fradi All Stars csapatával, amelyen az öregfiúk győztek 13:1-re. Többek között pályára lépett Keller, Jagodics, Wukovics, illetve Rab is.

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!