Vasi foci

2012.09.12. 13:53

Fiatal bíró vezeti az FTC - Haladás bajnokit

Farkas Ádám dirigálja a Ferencváros- Haladás bajnoki találkozót. A fiatal játékvezető ebben a szezonban még nem vezetett mérkőzést a Szombathelyi Haladásnak -adta hírül a haladas.hu.

Pum András

A 30 éves, Heves megyei illetőségű Farkas Ádám dirigálja a péntek esti FTC - Szombathelyi Haladás bajnokit. A fiatal játékvezető segítői Albert István és Szpisják Zsolt, a tartalékjátékvezető Erdős József.

Farkas Ádám eddigi pályafutása

A játékvezetői vizsgát 2003-ban tette le, ezt követően Heves megyében, mint gyakorló játékvezető, különböző labdarúgó bajnokságokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Ellenőreinek, sportvezetőinek javaslatára a magyar gyakorlattól eltérően szokatlanul gyorsan, 2007-ben lett NB. II-es, országos játékvezető. 2008-ban minősítették a legmagasabb labdarúgó bajnokság játékvezetőjének keretébe. 2010.szeptemberében Nyonban az UEFA Játékvezető Kiválósági Központjában (CORE) szervezett tanfolyamon és felmérésen vett részt. 2011. tavaszán újabb felméréseket és teszteket teljesítve UEFA diplomát vehetett át. NB. III-as mérkőzéseinek száma 19. NB. II-es találkozóinak száma 50. NB. I-es találkozóinak száma 31.

Forrás és fotó: wikipedia.org.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!