Vasi foci

2014.03.30. 09:25

Féltucat gólt kapott a Viktória csapata

Budapes - Komoly, 6-0-s vereséget szenvedett a női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának első fordulójában a Viktória az MTK-tól.

Pum András

MTK _Viktória-Trend Optika FC
6-0 (2-0).
Budapest, Hidegkuti stadion, 100 néző, vezette:
dr. Szanyi.

MTK: Szőcs - Szabó Zs., Gál, Demeter, Tell (Palkovics, 60.) HUMMEL-SMUCZER, Papp (Csányi, 73.) Vesszős (Tatai- 80.), Méry NAGY L. (a mezőny legjobbja), PÁDÁR. Edző: Medgyes Péter.

Viktória: Földes - Tischler, Tóth A., Ferencsik, Vörös - Harsányi (Kun, 89.) Szakonyi (Csidei, 73.), Manhart, Marsai, Soós (Nagy D., 46.) MAGYARICS. Edző: Mitterstiller Csaba.

A szombathelyiek beragadtak a mérkőzés elején, két eladott labdából lekontrázták őket a hazaiak, szűk negyedóra elteltével már 2-0-ra vezettek. Ezt követően kiegyenlített játék folyt a pályán, Manhart bombáját bravúrral védte Szőcs. Szünet után is kiegyenlített volt a küzdelem, a vendégek előtt ismét felcsillant a szépítése lehetősége, ám Nagy Dóra ziccert rontott. A 75. percben egy védők mögé belőtt labdából Pádár megszerezte a hazai csapat harmadik találatát., két perc múlva Nagy Lilla is betalált eldőlt a találkozó. Szétesett a szombathelyi csapat, a vége kiütéses hazai siker lett. A jobban futballozó MTK megérdemelten győzött. G.: Nagy L. a 4., 14, 77, és a 86., Pádár a 75, Gál a 89. percben.

Mitterstiller Csaba: - Húúú...! Nagy trauma számomra az eredmény, remélem játékosaim is átérzik a meccs negatív hozadékát. Nem mehetek el szó nélkül az MTK sportszerűtlen megnyilvánulása mellett, azaz, hogy oly korai időpontra (11.30) tették a meccset. Játékosaim többsége hajnali négykor, fél ötkor kelt.

Az FTC-Astra találkozót április 23-án rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!