Vasi foci

2014.09.26. 14:46

NB III: pont kell idegenből

Sárvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Sárvár szombaton (16.00) a Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

A korábbi években stabil középcsapatnak számító Mosonmagyaróvár rosszul rajtolt, eddig csupán egy győzelemre futotta az erejéből. Az újonc Sárvár már 9 pontnál jár, de mindhárom győzelmét hazai pályán aratta, idegenben eddig nem termett babér.

Mosonmagyaróvár–Sárvár FC (szombat, 16.00). – Németh József: – A Mosonmagyaróvár nem olyan rossz csapat, mint azt a tabella sejteti. Jó kerettel, remek játékosokkal rendelkezik, előbb-utóbb ki fog egyenesedni. De remélem, hogy nem ellenünk. Felkészültünk, hogy a házigazda nekünk esik, hiszen nagy szüksége van a győzelemre, de ha szervezett, higgadt játékkal rukkolunk elő, akkor ponttal, pontokkal térhetünk haza. A nyomás a házigazdán lesz. Vannak azért gondjaink, hiszen Tancsics Zsolt és Koronczai Roland sérüléssel bajlódik, Rózsa Péter és Kocsis Tamás beteg, Osvald Márió pedig munkahelyi elfoglaltság miatt keveset edzett. Így csak egy erősen képlékeny kezdőt tudok mondani. Összeállítás: Osvald Márkó – Csákvári, Horváth A., (Potyi), Pup, Ambrus (Ódor) – Mavolo, Szemes (Devecseri), Kovács Zs., Dallos – Máthé, Klauzer (Osvald Márió).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!