Vasi foci

2014.12.23. 18:20

Sárvár FC: lesz változás a játékoskeretben

Sárvár - Bár a szakmai stáb nem tervezte, úgy tűnik, hogy mégis lesz játékosmozgás a Sárvár FC NB III-as labdarúgócsapatánál.

Tóth Gábor

Az elmúlt hétvégén tartotta évzáró ünnepségét a Sárvár FC NB III-as labdarúgócsapata – volt is mit ünnepelni, hiszen az újonc vasi gárda stabil középcsapatként várja a tavaszi folytatást. A szakmai stáb megpróbálta együtt tartani a keretet, de nem sikerült.

– Nagyon úgy tűnik, hogy lesznek távozók – sóhajtott Takács Gábor, a csapat vezetőedzője. – Az már biztos, hogy Dallos Gábor és Osbáth Balázs is Ausztriában folytatja pályafutását. Fritz Dávidot munkája Németországba szólítja, rá vélhetően nem számíthatok a tavasszal. És kérdéses Kovács Zsolt, valamint Mavolo Paolo jövője is, mindkettőjüknek osztrák ajánlata van – bár én még bízom a maradásukban. Nagy Andrásnak porcleválással műtötték a térdét, valamint részleges szalagszakadása is van, remélem, hogy mielőbb visszatérhet a pályára. Máthé András pedig vállsérüléssel bajlódik, egyelőre nem tudjuk, hogy mekkora a baj. A hiányzókat pótolni kell, egy-két játékossal már tárgyalásban állunk. Neveket azonban majd csak akkor mondanék, ha már konkrétumokról is beszámolhatok. Január 12-én kezdjük meg a felkészülést a tavaszra, remélem, hogy az első edzésen már a teljes csapat kifuthat a pályára.

Elkészült a Sárvár felkészülési menetrendje, 11 edzőmeccs vár a társaságra. Az ellenfelek között ott lesz többek között a Répcelak, a Király, a Celldömölk és a Körmend is.

A Sárvár FC felkészülési mérkőzései, január 18.: Andráshida–Sárvár (14.00, Bük). Január 21.: Ajka–Sárvár (14.30). Január 24.: Sárvár –Répcelak (10.30). Január 28.: Sárvár–Király (18.00). Február 1.: Király–Sárvár (Illés Akadémia, 12.00), Február 4.: Celldömölk–Sárvár (18.00). Február 7.: Csorna–Sárvár (11.00). Február 11.: Hévíz–Sárvár. Február 14.: Sárvár–Körmend (10.30). Február 18.: Sopron–Sárvár (18.00). Február 21.: Sárvár–Andráshida (10.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!