Vasi foci

2015.05.25. 14:57

NB III.: bravúros sárvári győzelem

Rákosmente (tg) Bravúros győzelemmel folytatta az NB III-as labdarúgó-bajnoskágot a Sárvár: a dobogóra hajtó Rákosmente vendégeként nyert.

Tóth Gábor

Rákosmenti KSK -Sárvár FC 0-1 (0-1). Rákosmente, 120 néző, NB II-es labdarúgó-mérkőzés, v.: Bereczki.

Sárvár: Osvald Potyi, Horváth A., Rózsa, Ambrus Tancsics, Rajos Mavolo (Szabó P., 70.), Máthé, Tóth L. (Nagy A., 83.) Koronczai (Kocsis, 50.). Edző: Takács Gábor.

Gól: Koronczai (3.).

Élcsapat látta vendégül a vasiakat. Ennek ellenére az első percben már ziccert rontott a Sárvár. A vendégek kispadja ki sem bosszankodhatta magát, ugyanis a 3. percben összejött a vezetés: Horváth tört előre a védelemből, remekül indította a jobb szélen megiramodó Mavolót, akinek a középre tett labdájára jó ütemben érkezett Koronczai, rutinosan megelőzte a védőjét, és közelről a kapuba bombázott. A folytatásban a Sárvár átengedte a területet ellenfelének, remekül védekezett, veszélyesen kontrázott. A Rákosmente szenvedett, átlövésekkel, beívelésekkel próbálkozott. A második félidőben is az történt a pályán, amit a szervezett, motivált Sárvár akart. A vasiak sokat futottak, sorra nyerték a párharcokat, több jó egyéni teljesítmény is akadt a soraikban. A második 45 percben a vendéglátó helyzetig sem jutott el.

Koronczai Roland korai gólja három pontot ért a Sárvárnak
Fotó: Sárvár FC

Takács Gábor: Egységes csapatjátékot bemutatva megérdemelten győztünk. Csak dicsérni tudom a csapatot.

Eredmények: Győr II.- Balatonfüred 2-0, III. Ke.- Tököl 3-1, Tatabánya -Mosonmagy. 0-1, Nagyatád -Budaörs 0-4, Újbuda-Dorog 0-1, BKV Előre -Csepel 1-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!