Vasi foci

2009.08.06. 16:08

Bajnokság előtti átigazolási körkép - Megyei II. Sárvári csoport (2. rész)

Körkép - Az első részben már beszámoltunk a Csénye, a Gérce és a Szeleste átigazolásairól, illetve felkészülési mérkőzéseiről. Most újabb három csapat következik a Megyei II. sárvári csoportjából.

Vas Népe

Ölbő KSE: 

A tavalyi bajnok a nagy mozgások csapata lett három távozó (Szőllősi Róbert /Csénye/, Gróf Norbert /Gyöngyöshermán-Szentkirály/, Regős László /Gérce/), valamint öt érkező játékosukkal Németh László /Bő/, Bíró Szilárd /Rábasömjén/, Sági Kiss Bálint /Rábasömjén/, Tóth Attila /Rábasömjén/, Bögöti Kristóf /Vát/).

Bíró Szilárd személyében nem csak új játékost, de új edzőt is kapott az Ölbő KSE. Céljuk a bajnokság első öt csapata közt szerepelni.

Sitke KKSE: 

Átigazolásaik megkeresésükkor még függőben voltak, a kevés helyi játékos miatt nagy mozgások várhatóak. Hétvégén a Nyári-kupán a harmadik helyért játszottak Gércén (a döntőbe jutásért 3-1-re maradtak alul a Csénye csapata ellen).

Hegyhát SE Sótony: 

Céljuk, hogy a mezőny első felében, lehetőleg az első hatban végezzenek. Új igazolásaik nincsenek, az ifisták közül kerültek fel a felnőtt csapatba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!