Vasi foci

2009.09.14. 20:08

Megyei III. osztály, Körmend: ketten veretlenek, ketten pont nélküliek

Körkép - A vendégegyüttesek jeleskedtek a hétvégén a megye III. Kömendi-csoportjában. A Szakonyfalu és a Nagykölked továbbra is veretlen, a Katafa és Alsószölnök az 5. forduló után is pont nélküli.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Megyei III. osztály, Körmendi-csoport, 5. forduló

Szőce-FC Szalafő 1:3 (0:2). - Szőce, 40 néző, vezette
: Kocsis.
Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen a Lugosi által vezérelt szerencsésebb csapat győzött. - Gólszerzők: Bogdán illetve Lugosi (3).  

AlsószölnökMI-KOOP-Pankasz 1:3 (1:0).  - Alsószölnök, 30 néző, vezette: Makai.
A helyzeteit a második félidőben gólra váltó vendégek ilyen arányban is megérdemelten nyertek.   - Gólszerzők: Háklár, illetve Czene M. (2), Nyári. - Jók: Tóth, Czéder, Czene M., Kovács (mind Pankasz). 

Őrimagyarósd-Máriaújfalu 5:3 (1:2). - Őrimagyarósd, 100 néző, vezette: Esztergályos M.
A vendégek jól kezdtek, de a második félidőben tíz főre fogyatkozott hazaiak jó játékkal megérdemelt győzelmet szereztek. - Gólszerzők: Meskó T. (2), Csempesz N., Csillag G., Marton L., illetve Somlai T., Kozó R., Németh B.  - Kiállítva: Gérnyi N. (Őrimagyarósd). -  Jók: Pintér, Nemes A., Meskó T., Véges T., Marton L., illetve Kovács, Skerlák, Kozó. 

Egyházashollós-HOZER Nagykölked 1:2 (1:2). - Egyházashollós, 60 néző, vezette: Bedőcs B.
A lelkesen küzdő vendégek megérdemelték a győzelmet.  Gólszerzők: Soós A., illetve Horváth E., Török I. 

Magyarlak-Szakonyfalu 3:4 (0:3). -  Magyarlak, 200 néző, vezette: Darvas I.
Jó iramú, küzdelmes mérkőzésnek lehetett tanuja mintegy kétszáz néző a magyarlaki búcsú napján. A hazaiak jelentős hátrányban sem adták fel, a döntetlen kiharcolásának többek közt a játékvezető vitatható ítéletei és a meg nem adott büntetők állták útját. - Gólszerzők: Racker T. (2), Moldován, illetve György, Sárközi, Szalavinics, Moldován (öngól). - Jók: Demeter, Racker T., Domján, illetve Vajda, Stájer N., Éder.

Ivánc-Katafa 3:2 (1:0). - Ivánc, 40 néző, vezette: Vincze Gy.
A hazai csapat a végén megnehezítette saját dolgát a lelkesen küzdő vendégek ellen.  - Gólszerzők: Horváth G., Németh G., Takács L., illetve Bartik D., Nagy Kasza Cs.  - Jók: Czéder A., Horváth G., Németh G., Takács Sz., illetve Bartik D., Nagy Kasza Cs.
A 6. forduló műsora, szeptember 19., 16.30: FC Szalafő-Őrimagyarósd. Szeptember 20., 14.00: Alsószölnök-Ivánc, Máriaújfalu-Magyarlak. 16.00: HOZER Nagykölked-Szőce. 16.30: MI-KOOP Pankasz-Egyházashollós, Szakonyfalu-Katafa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!