Vasi foci

2014.03.15. 17:23

Nőnapi Kupa nyolc csapat részvételével

Celldömölk - A Rábatótfalu csapata nyerte meg a Nőnapi Kupa női kispályás csapatoknak kiírt focitornát.

Tóth Gábor

A celldömölki Alsósági Tigrisek Sport- és Szabadidő Egyesület által rendezett Nőnapi Kupán nyolc kispályás női labdarúgócsapat vett részt. Két csoportban zajlottak a küzdelmek. A csoportmeccsek után mindkét négyesből két-két csapat jutott a legjobb négy közé. Az elődöntők vesztesei a harmadik helyért, a győztesek pedig az aranyért küzdhettek. A bronzmérkőzés és a döntő is nagy csatát hozott, mindkét esetben döntetlen született a rendes játékidőben, így hetesek döntöttek a végső helyezésekről, végül Rábatótfalu hölgyei hódították el a Nőnapi Kupát. A jó szervezett erőpróba remek hangulatban, sportszerű keretek között, szépszámú szurkoló előtt zajlott le.

A tornagyőztes Rábatótfalu női kispályás labdarúgócsapata. Fotó: Boros Gabriella

A torna gólkirálynője Boros Gabriella (Aranylábú Vastyúkok) lett, legjobb kapusnak Somogyi Alexandrát (Alsósági Tigrisek), legjobb játékosnak pedig Mesics Petrát (Rábatótfalu) választották.

A torna végeredménye: 1. Rábatótfalu (Gáspár Alexandra, Láng Tímea, Mazzag Ramóna, Mesics Petra, Molnár Barbara, Molnár Katalin, Petres Ingrid, Vajda Anita), 2. Aranylábú Vastyúkok, 3. Alsósági Tigrisek B, 4. Alsósági Tigrisek A, 5. Spice Girls, 6. Mersevát, 7. Pecöl, 8. Nagysimonyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!