Vasi foci

2010.03.29. 13:23

Vérző orr, földre lökött bíró: félbeszakadt a Perenye-Gencsapáti meccs

Öt perccel a találkozó vége előtt félbeszakadt a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában rendezett Alpok-Holding Perenye-Gencsapáti találkozó. A vendégek egyik játékosa ugyanis a földre lökte a mérkőzés bíráját.

Pum András

Szomszédvári rangadót rendeztek a megyei III. osztály 16. fordulójában: a hatodik Perenye a tizedik Gencsapátit fogadta. A meccs azonban csak 85 percig tartott, 1:0-s hazai vezetésnél ugyanis a gencsapátiak  labdarúgója, Mohari Dániel a földre lökte Rumi Imre játékvezetőt, aki ezért lefújta a találkozót.

- Ahhoz képest, hogy szomszédvári rangadót játszottunk, 63 percig abszolút nyugodt mederben folyt a találkozó - mondta Guttmann József,a perenyeiek szakosztályvezetője. - Ekkor a vendégek egyik játékosát, Emrichet kezezésért, második sárga lappal kiállították, a szabadrúgásból pedig Szentmiklósi révén megszereztük a vezetést. Tény: ettől kezdve kicsit idegesebbek lettek a gencsiek. A 85. percben csak annyit láttam, hogy a a gencsapáti Mohari és a mi játékosunk,  Magyarics egy szabálytalanság után felállnak a földről, és elkezdik egymást ütni. Rumi játékvezető mindkettőjüket azonnal kiállította, és amíg a bíró a piros lapokat könyvelte, az időközben a kipspadtól visszatérő Mohari odalépett hozzá, mögé tette a lábát, és egy kézzel átlökte rajta. Rumi a földre zuhant, majd lefújta a találkozót.

- Azt mondom, ha Rumi játékvezető nem állítja ki jogtalanul a játékosunkat, akkor simán lement volna a találkozó - utalt a 63. perc eseményeire elezte Kiss Zoltán, a gencsapátiak játékosa. - Ettől kezdve kicsit idegesebbé vált a légkör, a 85. percben a hazaiak labdarúgója Magyarics szabálytalankodott Moharival szemben, majd amikor felálltak a földről, a perenyei még kettőt be is húzott neki. Mohari megpróbálta viszonozni az ütéseket, de csak a levegőt püfölte, nem találta el a perenyei játékost. Ezután Rumi mindkét játékost kiállította. Mohari gyorsan a kispadhoz ment, hogy elállítsa az ütésektől rendesen vérző orrát, majd pár perc ápolás után visszament a pályára és való igaz, ekkor a földre lökte a játékvezetőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!