Vasvár

2014.07.03. 09:41

Ősztől átadja a stafétabotot Kovács Tilda

Vasvár - 12 év alpolgármesterség után lett polgármester az utóbbi ciklusra Kovács Tilda, aki nem indul újra az őszi önkormányzati választásokon.

Merklin Tímea

– Azt a döntést hoztam, hogy a következő öt évet már nem vállalom. 62 éves vagyok, eddig teljes erőbedobással tudtam dolgozni, úgy érzem, most kell átadni a stafétabotot – tudtuk meg Kovács Tildától. A Fidesz csoportban megtörtént az új jelölés, Tóth Balázs, a jelenlegi alpolgármester indul a választáson. Tudomásunk szerint a másik oldalról nincs jelölt.

– Kemény időszak áll mögöttem. A polgármesteri ciklusom előtt V. Németh Zsolt mellett voltam alpolgármester, ez összesen 16 év szolgálatot jelent, részben közös eredményeket. Sok segítséget kaptam a civilektől, a cégvezetőktől, jól tudtunk együttműködni. Jelentős eredményeket értünk el az infrastruktúrafejlesztésben, a városszépítésben, a munkahelyteremtésben, a kulturális közélet élénkítésében, fontos beruházások készültek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!