Velem

2014.07.04. 12:44

Az alkotóházban a döntés megszületéséig szünetelnek a táborok

Velem – Az alkotóházban nem folytatható táborokkal kapcsolatos megkeresésünkre reagált a vagyonkezelő Szociális és Gyermekvédelmi főigazgatóság.

Merklin Tímea

A következő tájékoztatást kaptuk az ügyről: „Az egykor a Vas Megyei Önkormányzat tulajdonában álló ingatlan a 2011. évi CLIV tv. alapján a Magyar Állam tulajdonába és a Vas Megyei Intézményfenntartó Központ vagyonkezelésébe került. 2013. április 1-jétől a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, a VMIK jogutódja lett az ingatlan vagyonkezelője. Az ingatlan üzemeltetését, már a megyei önkormányzat idején is az MMIK végezte. Az MMIK 2013. április 1-jével beolvadt a Nemzeti Művelődési Intézetbe (NMI), amely az ingatlant ezt követően üzemeltette, azonban a jövőben már nem kívánja működtetni. Az ingatlan üzemeltetője ennek megfelelően várhatóan változik, az ezzel kapcsolatos egyeztetések már folyamatban vannak. Az egyeztetések lezárásáig átmenetileg az üzemeltetés szüneteltetése is előfordulhat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!