úgy igazán!

2018.01.12. 07:13

Jó reggelt, Vas megye!

Még szerdán történt, hogy egy minden bizonnyal színjózan fiatalember az észak-oroszországi Apatyitiben lopott magának egy lánctalpas csapatszállítót, és átgázolt árkon-bokron, egy-két autón, hogy végül egy bolt kirakatában állapodjon meg.

Budai Dávid

Oda igyekezett borért. Szomjas is volt, hó is volt. Az esetről videó készült, ám a felvétel tanúsága szerint senkit nem zaklatott fel különösebben a harckocsis ámokfutás. Bevallom, engem sem. Igaz, nekem nem kell a szomszédba mennem tanklopásos sztorikért. Egy alkalommal ugyanis jómagam is elcsentem egy tankot totál bekakaózva. Törtem, zúztam, legóemberek tucatjait lapítottam ki, másnap meg jól bocsánatot kértem. Részemről el is volt kapálva a dolog. Nem úgy Marika néninél. Az ebéd utáni kimenőtől megfosztott, és hála neki, bámulhattam egész nap kifelé a rácsos ágyból. Pedig – akárcsak orosz kollégámnak -, annyi volt a bűnöm, hogy mulatni akartam. Egyszer az életben, úgy igazán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!