Vép

2014.09.19. 19:20

Egyetlen jelölt lesz Vépen

Vép - A szövetségkötés útját választották, így Kovács Péter lesz az egyetlen polgármesterjelölt Vépen. A Fidesz is támogatja, ahogy két képviselőjelöltet is.

Cseszkó Tamás

Derdákné Rózsa Hajnalka, Kovács Péter és Ágh Péter (Fotó: Cseh Gábor)

- Bár megtehettük volna, hogy önálló polgármesterjelöltet indít a Fidesz, aki ráadásul jó esélyekkel állt volna a starthoz, a szövetségkötés útját választottuk - mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő. - Együttműködésünk alapja a polgármester úrral kialakított kiváló munkakapcsolat, amelyhez a jövőben új lendületet ad az, ha a vépiek bizalmat szavaznak Derdákné Rózsa Hajnalka és Szalai János képviselőjelölteknek - jelentette ki Ágh Péter.

A képviselő arról is beszélt: az első feladat, hogy Vép számára megszerezzék a vagyonkezelőtől az egykori Fészek vendéglátó és sörfőzde ingatlanjait.

Kovács Péter elmondta: az elmúlt négy évben számos sikert könyvelhettek el.

- Új projekteket indítottunk, többek között az óvoda teljes felújítását, valamint intézményeink energetikai korszerűsítését is sikerült megoldanunk - mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!