Show hangulat

2021.12.19. 07:00

Christmas Show Westside módra - Sok, sok fotó a szombathelyi gáláról

Két évnyi kényszerszünet után ismét megtartotta hagyományos karácsonyi évzáró gáláját a Westside TSE. A látványban és hangulatban is fergeteges esten bemutatkozott az egyesület valamennyi növendéke.

Cseh-Egyed Bernadett

Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Igazi show hangulat költözött szombat este az AGORA Művelődési és Sportházba. A Westside TSE a korábbi években már bizonyította, nemcsak táncosai, de produkciói is kiválók. Ezúttal sem volt hiány látványból: fények, színek, dallamok, mozdulatok összjátéka bűvölte el a közönséget. Az este folyamán fellépett a tánciskola valamennyi növendéke, a kezdőktől a versenysportolókig. Az egyesületnek Szombathelyen, Kőszegen, Táplánszentkereszten és Zalaegerszegen is vannak táncosai, a legjobbak közös fellépése nyitotta az előadások sorát. Ezután standard hip-hop tánc következett, majd karácsonyi összeállítás zárta a gálát, megalapozva ezzel a további ünnepvárás hangulatát.

 

 

 

Vincze Csaba, a Westside TSE alapítója, vezetője és koreográfusa lapunkat arról beszélt, hogy a gála egyben az elmúlt félév zárásának is tekinthető. Bemutatkoztak ugyanis azok az újoncok is, akik szeptemberben csatlakoztak az egyesülethez, a szülők megnézhették, hol tartanak a fejlődésben gyermekeik. – Sokaknak elege volt már a bezárásból és az otthonlétből, mert szerencsére szép számmal jöttek ősszel fiatalok – tette hozzá Vincze Csaba, aki maga ezt az évet a visszarázódásnak szentelte.

 

 Azt mondja, nem könnyű ott folytatni, ahol két évvel ezelőtt abba hagyták, de mindent megtesznek érte, mostanra talán kezdenek ismét összeszokni, felvenni a tempót. Majd megjegyzi: mindez nemcsak a ritmusra, de a háttérmunkára is értendő. A Westside TSE sportolói januárban megkezdik a felkészülést a versenyekre. Csak remélni tudjak, jövőre már nem egy kamerának, hanem egy sportháznyi nézőnek táncolhatnak. Hiába ugyanazok a mozdulatok, a hatás és az élmény összehasonlíthatatlan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!