Baleset

2021.12.14. 18:40

Elhajtott a Hosszúperesztegnél balesetet okozó teherautó - fotók

Kedden délután egy traktor haladt a 8-as főúton Hosszúperesztegnél, amikor egy teherautó kezdte előzni figyelmetlenül.

HI

Fotó: HI

Szemből ugyanekkor egy kamion érkezett a belső sávban, aminek a vezetője észlelte a szabálytalan teherautót és hirtelen jobbra, a külső sávba kormányozta a járművet. Sikerült is elkerülnie az ütközést. A kamion mögött egy Toyota érkezett, ennek a vezetője csak azt vette észre, hogy előle a kamion hirtelen áttér a jobb oldali sávba, majd felbukkan a szemből szabálytalanul előző teherautó, ezért a Toyota vezetője is vészfékezett és jobbra rántotta a kormányt. A Toyota mögött egy Fiat haladt, ennek a vezetője is fékezett és jobbra kormányozta az autót, de kevésbé lassult a Fiat mint a Toyota, így a jármű a Toyota mellé került a külső sávba, ekkor ütközött neki a Toyota oldalról. A balesetben a Toyotát vezető hölgy megsérült, a mentők kórházba szállították. 

Az ütközés után a traktor és a mögötte haladó jármű is megállt segíteni illetve tanúskodni, mivel az ütközést okozó teherautó elhajtott a helyszínről. Információink szerint a rendőrök  keresik a sofőrt, aki nagy valószínűséggel meg is lesz.

 

A baleset helyszínén abba az irányba, amerre a traktor és az ütközést előidéző teherautó haladt, egy forgalmi sáv van, de engedélyezett az előzés. Szemből két forgalmi sávon haladhatnak az autók.

Forrás: Fotók: HI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!