A hét ingatlana

2022.02.20. 11:30

Na ezen a teraszon mi is eltöltenénk a szombathelyi tavaszt! - fotók

Szuper vonzó, 72 nm-es lakásra bukkantunk a megyében. A lakás mellett a tágas terasz is azonnal megfogott minket. És önt…?

ingatlanbazar.hu

“BELVÁROSI, ÉKSZERDOBOZ !MEGLÁTNI ÉS BELESZERETNI! Egy minden igényt kielégítő, élhető terekkel rendelkező, jó beosztású, fiatalos, modern stílusú, hangulatos, NAGY TERASZOS, nappali + 2 szobás lakás, egyedi gáz (cirkó) fűtéssel, alacsony rezsivel, keresi új lakóját!Egyedi belső építészeti és lakberendezői megoldások, a finom ízléssel használt minőségi anyagok harmóniája teszi különlegessé, a rendelkezésre álló teret optimálisan kihasználva minden megtalálható, ami a modern, elegáns ingatlanokra jellemző. Kellemes egzisztenciát rejt önmagában. Műszaki és esztétikai állapota kifogástalan, délkeleti tájolása miatt világos. A Fő tértől pár lépésre, frekventált részen elhelyezkedő, nappali + 2 szobás ingatlan kifogástalan állapotú, 2010-es átadású, 6 lakásos társasház első emeletén található. Alapterülete: 72 nm + 15,9 nm terasz. [...]

 

 

 

A jó beosztású ingatlan helyiségei: előtér, konyha-étkező, nappali, terasz, 2 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba + wc, háztartási helyiség.Nyáron az extrém meleg ellen a nappaliban elhelyezett klíma tökéletes megoldást nyújtA lakáshoz tartozik a zárt udvaron egy kizárólagos használati joggal rendelkező gépkocsi beálló. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!