Formabontó megoldás

2022.03.13. 11:30

A hét ingatlana: nemesbődi kényelem, persze cserépkályhával! - fotók

A tágas, 178 nm-es családi otthon sok tekintetben formabontó megoldásokat kínál. Érdekes vonalak és terek minden mennyiségben, a nemesbődi ingatlanpiacon!

ingatlanbazar.hu

“Tágas, rendezett családi ház eladó Szombathelytől 15 percre, Nemesbődön. Az 1997-es épület telekhatárra helyezett, Dny-i tájolású, jó elrendezésű. Földszintjén 94 m2 a lakótér. Ebben nappali, étkezős konyha és egy háló, Wc, fürdő rész, valamint egy háztartási helyiség kapott helyet. A 2002-ben beépített tetőtér ezt még 84 m2-el bővítette. Fent 3 szoba, egy nappali, tágas fürdő és egy tároló lett kialakítva. Emeleti fürdője teljesen új, modern. Dupla fürdőkád és zuhany is áll benne. Közvetlen erkélykapcsolata van. A tégla falazattal, Bramac cserép héjazattal készült ház ablakai fából vannak. Emeletén műanyag erkélyajtó és ablak is van. Fűtéséről és a melegvízről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Emellett a nappali cserépkályhája is képes kifűteni a teret. A telek mérete 1346 m2. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!