Ingatlan

2022.04.02. 20:00

A hét ingatlana: 79 helyett már 120,9 millióért kínálják a csodás, hegyfalui házat - fotók

Szeptemberben mutattuk be a megye egyik legvonzóbb és egyedi terekkel játszó, eladó családi házát. Az ingatlan jelenleg is a piacon van, az ár viszont jelentősen megnőtt…

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

Eladó panorámás családi ház Hegyfaluban! Eladó az osztrák határhoz közel, a 86-os és 84-es főút kereszteződésénél fekvő település határán egy vadászház jellegű, 200 m2- es gyönyörű panorámás családi ház (Lakó-és állattartó épület, érvényes lakcím kártyával, nem gazdasági épület). Falu szélén, természet ölelésében, közvetlen szomszédok nélkül. Ugyan az épület már külterületen helyezkedik el, de mégis viszonylagos közelségben ( buszmegálló 200m, bolt 400m) betonos úton megközelíthető (az utolsó 50 m murvás). [...] Az épület vízellátását saját fúrt kút biztosítja. A melegvíz ellátás egy 80 literes Ariston Velis Evo biztosítja. A fürdőben dupla mosdó és egy hidromasszázs gőz kád-kabin biztosítja a felfrissülést. A gázvezeték a ház előtti úton megy el. A ház fűtését egy központi helyen elhelyezett 21 kw-os kandalló szolgálja. [...]”

 


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!