Hamarosan jövünk a részletes programmal!

2022.07.14. 12:13

Megtartották a Savaria Karnevál első sajtótájékoztatóját - Az egyházmegye is bekapcsolódik a forgatagba

A XXI. Savaria Történelmi Karneválról tartottak nyitó sajtótájékoztatót a szervezők és a szombathelyi városvezetés csütörtökön a Történelmi Témaparkban. Mint már ismeretes, a karnevált augusztus 25-28. között rendezik meg - összesen 300 program és 150 fellépő várja az érdeklődőket.

Polgár Patrícia

Forrás: Unger Tamás

A korábbi jól megszokott programok mellett ebben az évben új helyszínként az egyházmegye intézményei tárlatvezetésekkel, vásárral és színi előadásokkal csatlakozik be a fesztiváli forgatagba. Idén először az ELTE mellett a POTE is csatlakozik a rendezvényhez: egészségügyi szűrésekkel várnak mindenkit.

© Unger Tamás
Forrás: Unger Tamás

Grünwald Stefánia, a Savaria Turizmus NKft. vezetője elmondta: elkészült a karnevál honlapja, ami visszaszámlál a karnevál időpontjáig, emellett új funkcióval is bővült, a kilátogatók saját programnaptárukat is összeállíthatják. Szintén újdonság, hogy a fizetős programokra már digitálisan is megválthatók a jegyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!