Video

2009.11.03. 14:40

Megvan az öt legjobb európai előadó - a magyarok kiestek

Megvan az öt jelölt az MTV Europe Awards Legjobb Európai Előadó kategóriájában. A magyar együttes, a The Kolin nem jutott be az első ötbe. Nézze meg a jelöltek klipjeit cikkünkben!

Garai Antal 'Atom'

A finn rock banda a Deep Insight, az orosz popsztár Dima Bilan, a lengyel énekes Doda, az olasz pop-rock együttes Lost, illetve a török rap és rock zenét játszó banda, a MaNga kapta a legtöbb szavazatot, az MTV EMA’s Regional Award győztesei közül. A 22 jelöltből a magyar The Kolin, nem került be az első ötbe.

A döntő november ötödikén lesz Berlinben, az est háziasszonya Kate Perry lesz, a fellépők közt pedig feltűnik a Foo Fighters, a Green Day, Jay-Z, Leona Lewis, Shakira és a Tokio Hotel. A gála tiszteletére a U2 ingyenes koncertet ad a Brandenburgi kapunál, Magyarországon Erdélyi Zsolt Superman közvetíti majd élőben az év egyik legnagyobb zenei díjátadóját, a Magyar MTV-n november ötödikén, este kilenckor. Addig is nézze meg nálunk az öt esélyes egy-egy videó-klipjét!

A finn rock banda, a Deep Insight: Dangerous című klipje

" target="_blank">A lengyel énekes, Doda: Nie Daj Się című klipjét ide kattintva megnézheti.

Az olasz pop-rock együttes, a Lost: Sopra Il Mondo című klipje

Az orosz popsztár, Dima Bilan: believe című klipje

A török rap és rock zenét játszó MaNga együttes egy klipje

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!