Vörösiszap

2010.10.18. 15:51

Vörösiszap-katasztrófa: jótékonysági tombolasorsolás Kőszegen

Folyamatosan érkeznek a pénzadományok a vörösiszap károsultjainak nyitott bankszámlánkra. Kőszegiek is segítenek.

Némethy Mária

A pénzbeli felajánlásokat a Vas Népe következő számlaszámára várjuk a továbbiakban is: OTP Bank 1174006-20136215, a közlemény rovatba az adomány szót kérjük írni.

JÓTÉKONYSÁGI TOMBOLÁT szervez a Kőszegi Városvédők Egyesülete a vörösiszap károsultjainak. Egy legalább 3.000 forint értékű tárgy vagy szolgáltatás felajánlását kérik, ez a tombolán a sorsolás ajándékalapja. Úgy tervezik, hogy a felajánlott nyereményekből hetente rendeznek sorsolást, ezen a jelenlévők 1.000 forintos szelvény vásárlásával vehetnek részt. A felajánlók, a tárgyak, valamint a nyertesek listáját nyomon lehet követni, a város honlapján nyilvánosságra hozzák.

A sorsolás első időpontja, helye: október 20. szerda, 16 óra 30 perc, Jurisics-vár. A felajánlott tárgyakat a sorsolás előtt 15 órától gyűjtik a várban, majd a továbbiakban naponta a művelődési központ irodájában 10-12 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!