VN-RENDEZVÉNY

2018.11.02. 19:55

Kedden profitáljon a VN-állásbörzéből!

Negyedik alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. Várjuk Önöket november 6-án, kedden az Agora – Szombathelyi Kulturális Központba.

Vas Népe

Nevelőszülők az istentisztelet után. Jobbról Gregersen-Labossa György evangélikus lelkész Fotó: CSG

Biztonságtechnikai berendezéseket gyártó, szombathelyi telephellyel is rendelkező globális technológiai vállalat; a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata, mely vezető szerepet tölt be az egészséges táplálkozás és életmód terén; a hazai bútoripar egyik fontos szereplője, egy informatikai szolgáltató és egy prémium késztermékeket gyártó vasvári fémipari cég – csak néhányan kiállítóink közül. Olyan multik és kkv-k, amelyeknek védjegye a minőség, rendezett, modern üzemi környezetet biztosítanak, és amelyek felelős munkáltatókként nagy hangsúlyt fektetnek kollégáik testi-lelki egészségére is. Rajtuk kívül megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató társaság, kiskereskedelmi lánc és közlekedési szolgáltatást végző társaság is kínálja pozícióit, a NAV munkatársai pedig gyakorlati segítséget adnak a hozzájuk fordulóknak a Vas Népe-állásbörzén a sportházban jövő kedden 10 és 17 óra között – érdeklődjenek standjaiknál a munkalehetőségekről! Összesen mintegy harminc cég ad lehetőséget a személyes találkozásra, közülük több a pályakezdőket is várja. Miért ne használnák ki? A Mediaworks Hungary Zrt. ugyancsak kiállít a rendezvényen: külön karriersarokkal és nyereményjátékkal készül a látogatóknak. Várjuk Önöket jövő kedden, vigyék magukkal önéletrajzukat a sportházba, és regisztráljanak partnercégeink standjainál. Előzetes információért keressék ingyenes állásbörze-kiadványunkat a hétfői lapban!

A személyes bemutatkozás sokat számít Fotó: VN-archív/UT

Kiállítóink teljes listáját itt láthatják: Praktiker Kft., MÁV Zrt., E.ON Észak-Dunántúli Áramhálózati Zrt., PNH Kft., Aptiv, Nestlé Hungária Kft., Magyar Posta, Mam-Hungária Kft., ADA Hungária Kft., Swiss Post Solutions GmbH, Spar Magyarország Kft., CPL Integrated Services, Autoliv Kft., Falco Zrt., Tart-Tech Kft., Iqor Global Services Hungary Kft., Énykk Zrt., SCHOTT Hungary Kft., Főkefe Közhasznú Nonprofit Kft., Audi Hungaria Zrt., Szombathelyi Hívásfogadó Központ, Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, Magyar Honvédség, Vas Megyei Kormányhivatal, a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága és az ELTE-SEK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!