Hirdetés

2019.04.25. 12:20

Légy több az iQorral!

Olyan hosszútávú, biztos munkahelyre vágysz, ahol elismernek, megbecsülnek, meghallgatnak? Akkor ne keress tovább, jelentkezz hozzánk!

 

Az iQor Global Services Hungary Kft. az üzleti megoldások terén a régió egyik leginnovatívabb vállalata. Követjük és integráljuk is tevékenységünkbe a technológiai megatrendeket, kutatás-fejlesztési és innovációs programjaink révén pedig hozzájárulunk a jövő technológiájának alakításához. Szombathelyen található a 800 munkavállalót foglakoztató magyarországi központunk. A vállalat a termékekhez kapcsolt garanciális és garanciaidőn túli szolgáltatások széles körét végezve szolgálja ki a mobil és telekommunikációs, az informatikai és hálózati szektorok ipari és fogyasztói szereplőit.

Nekünk fontos kollégáink elégedettsége!

Az iQor Global Services Hungary Kft. felelős munkáltatóként nagyon fontosnak tarja a munkavállalói bevonáson alapuló vállalati kultúrát, a helyi közösségek támogatását és a környezettudatos működést. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kollégáink tiszta, rendezett , biztonságos és modern munkakörülmények között dolgozzanak.

Az iQornál tudjuk, hogy munkatársaink, szakértő kollégáink közreműködése elengedhetetlen piaci sikereinkhez, éppen ezért számos pénzbeli és egyéb juttatásban részesítjük őket. Dolgozóink szakmai fejlődését belső tréningekkel garantáljuk, jelenléti bónusz, törvényi mértéken felüli műszakpótlék rendszer, nyereségrészesedés, ajánlási jutalom, munkába járási támogatás, kismama műszak, és még sorolhatnánk, hogy milyen különböző juttatásokkal támogatjuk kollégáinkat.

Aktuális nyitott pozícióink

Üzleti sikerességünket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy cégünk dinamikusan és folyamatosan fejlődik, a következő időszakban további létszámbővítést tervezünk.

Jelenleg gőzerővel toborozzuk leendő kollégáinkat operátori, hibaanalizáló-, diagnosztikai technikusi, mérnöki, fejlesztői, programozói pozíciókba.

 

Várjuk fiatalok, diákok jelentkezését is:

  • Ha tanulmányaid befejezése után inkább dolgoznál.
  • Ha továbbtanulsz, de szívesen vállalnál nálunk iskola mellett diákmunkát.
  • Ha rendelkezel érettségivel, és továbbtanulnál nálunk, miközben pénzt is keresel, akkor válaszd az Elektronikai technikus gyakorlati képzésünket!
  • Nyitott pozícióink az iQor Karrierportálon és Facebook oldalunkon is megtalálhatóak.

    Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt standunknál!

    iQor Global Services Hungary Kft.

    H-9700 Szombathely, Vásártér u. 1.

    Karrierportál: www.jobs.iqor.com

    FB: @iqor.hungary

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!