Belföld

2009.10.10. 07:59

Lejárató kampányra készül az MSZP?

Orbán Viktort hozzátartozóinak vagyonán, míg Szijjártó Péter állítólagos "vidéki palotája" keresztül próbálják majd meg lejáratni a szocialisták, áll a Magyar Nemzet szombaton publikált anyagában.

MTI

Egy, a Magyar Nemzethez is eljuttatott dokumentum szerint lejárató kampányra készül az MSZP.

A lap szombaton megjelenő száma szerint a másfél oldalas irat minden konkrétum nélkül, általános alapelveket, vádaskodásokat fogalmaz csak meg.

Korrupciós, spekulációs ügyek feltárása, felszínre hozása, szélsőséges csoportokkal való összekacsintásuk leleplezése és összemosásuk, a keresztény erkölcsi magatartás hiányosságainak leleplezése és kérdőre vonása, fideszes villák, nagy értékű, Fideszhez közeli ingatlanok, illetőleg cégcsoportok bemutatása és az ellenzéki párt kifigurázása - olvasható a kampányfelkészülést segítő útmutatóban.

Az anyag szerint Orbán Viktor Fidesz-elnököt hozzátartozóinak vagyonán keresztül, míg Szijjártó Pétert, a Fidesz elnöki stábjának vezetőjét állítólagos ingatlanvagyona, "vidéki palotája" miatt próbálnák meg lejáratni.

Szijjártó a Magyar Nemzetnek nyilatkozva azt mondta, ez az írás is alátámasztja, hogy az MSZP az ellenzéki párt politikusainak lejáratásával minden idők legaljasabb és legmocskosabb kampányára készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!