Belföld

2009.11.25. 10:10

Boros és Bochkor szabadok (frissítve - a NeoFM-mel tárgyalnak)

Elengedte két "húzóemberét", Boros Lajost és Bochkor Gábort az egykori Sláger Rádiót működtető cég - közölte az MTI-vel szerdán Heal Edina vezérigazgató. A Danubius már korábban elengedte húzóneveit.

MTI

"Boros Lajos és Bochkor Gábor szabad" - közölte a Sláger Rádió Zrt. vezetője, hozzátéve, vagy a napokban kézbesítik nekik, vagy már meg is kapták azt a levelet, amelyben közlik velük, hogy - noha jövő év végéig szólt a velük kötött megállapodás - szerződhetnek máshová.
   
Heal Edina elmondta: tovább működik az interneten az adó, miután múlt szerda éjféltől elvesztették 12 évig meglévő műsorszolgáltatási jogosultságukat.
   
A Danubius Rádió már utolsó adásnapján, közös megegyezéssel szerződést bontott húzóneveivel - közölte szerdán az MTI érdeklődésére Földes Ádám vezérigazgató.
   
A médiahatóság október 28-án meghozott döntésével az econet.hu Nyrt.-hez tartozó FM1 Konzorciumot nyilvánította győztesnek a nagyobbik vételkörzetű, a Sláger által használt, a lakosság 81 százalékát potenciálisan elérő frekvenciáért folytatott versenyben; mögöttük a Danubius Rádiót működtető társaság végzett, harmadik, és ezzel utolsó a Sláger Rádió Zrt. lett. A Danubius által használt hullámsávot a Class FM-mel pályázó Advenio Zrt. nyerte el a Danubius és a Juventus rádió elől.

A NeoFM-mel tárgyalnak Borosék

A Sláger helyén jelentkező NeoFM-re szerződtetnék a Boros-Bochkor párost - közölte az adót működtető FM1 Zrt. vezérigazgatója szerdán az MTI-vel.
    
Kádár Tamás tájékoztatása szerint tárgyalnak, és ha eredményesen zárulnak a megbeszélések, az "nagyot lendít" programstruktúrájuk véglegesítésén.
    
Most Kamikáze címmel Lovász László és a rapper Ganxsta Zolee reggeli műsora szól a Sláger helyén jelentkező adón, de az indulás előtti napon kiadott közlemény szerint "a NeoFM továbbra is tárgyalásokat folytat egy végleges reggeli show összetételéről".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!