Belföld

2009.11.25. 10:10

Boros és Bochkor szabadok (frissítve - a NeoFM-mel tárgyalnak)

Elengedte két "húzóemberét", Boros Lajost és Bochkor Gábort az egykori Sláger Rádiót működtető cég - közölte az MTI-vel szerdán Heal Edina vezérigazgató. A Danubius már korábban elengedte húzóneveit.

MTI

"Boros Lajos és Bochkor Gábor szabad" - közölte a Sláger Rádió Zrt. vezetője, hozzátéve, vagy a napokban kézbesítik nekik, vagy már meg is kapták azt a levelet, amelyben közlik velük, hogy - noha jövő év végéig szólt a velük kötött megállapodás - szerződhetnek máshová.
   
Heal Edina elmondta: tovább működik az interneten az adó, miután múlt szerda éjféltől elvesztették 12 évig meglévő műsorszolgáltatási jogosultságukat.
   
A Danubius Rádió már utolsó adásnapján, közös megegyezéssel szerződést bontott húzóneveivel - közölte szerdán az MTI érdeklődésére Földes Ádám vezérigazgató.
   
A médiahatóság október 28-án meghozott döntésével az econet.hu Nyrt.-hez tartozó FM1 Konzorciumot nyilvánította győztesnek a nagyobbik vételkörzetű, a Sláger által használt, a lakosság 81 százalékát potenciálisan elérő frekvenciáért folytatott versenyben; mögöttük a Danubius Rádiót működtető társaság végzett, harmadik, és ezzel utolsó a Sláger Rádió Zrt. lett. A Danubius által használt hullámsávot a Class FM-mel pályázó Advenio Zrt. nyerte el a Danubius és a Juventus rádió elől.

A NeoFM-mel tárgyalnak Borosék

A Sláger helyén jelentkező NeoFM-re szerződtetnék a Boros-Bochkor párost - közölte az adót működtető FM1 Zrt. vezérigazgatója szerdán az MTI-vel.
    
Kádár Tamás tájékoztatása szerint tárgyalnak, és ha eredményesen zárulnak a megbeszélések, az "nagyot lendít" programstruktúrájuk véglegesítésén.
    
Most Kamikáze címmel Lovász László és a rapper Ganxsta Zolee reggeli műsora szól a Sláger helyén jelentkező adón, de az indulás előtti napon kiadott közlemény szerint "a NeoFM továbbra is tárgyalásokat folytat egy végleges reggeli show összetételéről".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!