Belföld

2011.06.17. 14:20

Jobbik: a Fidesz kormányzása sem hozott érdemi változást

A Jobbik által támogatott Rigán István volt a legerősebb ellenzéki jelölt a püspökladányi időközi országgyűlési választás első fordulójában, ezért akik ellenzéki képviselőt szeretnének, azok a második fordulóban is szavazzanak rá - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője.

MTI

A Fidesz kormányzása sem járt érdemi változással, ezért ezt csak a Jobbik parlamenti megerősödése hozhatja - mondta Dúró Dóra.
   
A jobbik szóvivője etikátlannak nevezte a helyi Fidesz-jelölt, Bodó Sándor szórólapját. A kormánypárti jelölt ebben burkoltan azzal zsarolta a püspökladányiakat, hogy a térség csak az ő megválasztása esetén kap támogatást - tette hozzá Dúró Dóra.
   
A püspökladányi időközi  választás első fordulóját június 5-én tartottak.  A voksolás érvénytelen volt, mert a választásra jogosult állampolgároknak mindössze a 28 százaléka járult az urnákhoz. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert Arnóth Sándor (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője  márciusban autóbaleset áldozata lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!