Belföld

2016.12.19. 11:20

Teréz körúti robbantás - A szakértő szerint a gyanúsított nem elmebeteg

Befejeződött a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László elmeorvosi vizsgálata. Megállapították: a gyanúsított büntethető-írja a magyaridok.hu.

Befejeződött a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának, a 23 éves P. Lászlónak az elmeorvosi vizsgálata – erősítette meg a Magyar Időknek Brunner Tamás védő. – A pszichológus bevonásával végzett vizsgálat eredménye megszületett, ám a személyiségi jog védelme miatt részleteket nem mondhatok erről. Annyit elárulhatok azonban, hogy az elmeorvosi szakértői eredmény a nyomozás menetét nem befolyásolja – mondta az ügyvéd. Mint azt hatósági forrásból megtudtuk, az elmeorvosi vizsgálat eredménye alapján a gyanúsított büntethető.

Brunner Tamás korábban elmondta a lapnak, hogy antropológus bevonását indítványozzák a terhelti bizonyítás részeként. Az ügyvéd most közölte azt is, hogy szerinte az antropológus szakértő bevonása az ügyben akár komoly fordulatot is hozhat.

– Amennyiben az antropológus szerint a fizikai jellemzők jelentősen eltérnek, akkor ez fordulatnak tekinthető, és akkor álláspontom szerint igazolást nyer, hogy nem védencem az, akit keresnek a hatóságok – fogalmazott lapunknak Brunner Tamás ügyvéd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!