Belföld

2017.06.02. 13:57

Injekciós zsírégető kezeléseket végzett egy kuruzslással gyanúsított nő

A rendőrök elfogták a kuruzslással megalapozottan gyanúsítható V. Katalint, aki ismeretlen gyártmányú injekciókat adott be azoknak az embereknek, akik súlycsökkenés reményében jelentkeztek az orvosi beavatkozásra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat a 37 éves budapesti V. Katalinnal szemben kuruzslás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az újpesti rendőrök 2017. június 1-én 16 órakor fogták el a 37 éves nőt, aki injekciós zsírégető kezeléseket hirdetett interneten, majd a bejelentkezőknek be is adta a szérumot annak ellenére, hogy ilyen kezelésre képesítése nem volt.

A nyomozók a Budapest Főváros Kormányhivatal képviselőjével együtt jelentek meg V. Katalin lakcímén, ahol egyébként a kezeléseket is végezte. A házkutatás során több mint ezer injekciós tűt és 196 darab ismeretlen eredetű ampullás gyógyszert találtak a rendőrök, aminek az eredetét szakértő fogja tisztázni.

Fotó: police.hu

A nyomozás eddigi adatai szerint a kuruzslással megalapozottan gyanúsítható V. Katalin közel kétszáz hasonló kezelést végezhetett el a páciensein, akik a rendőri intézkedés közben is folyamatosan érkeztek a nőhöz.

V. Katalint az újpesti rendőrök a kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!