Belföld

2009.08.25. 09:04

Halálos baleset: kirepült az autóból a sofőr

VN - Két helyen is borulásos baleset történt Fejérben: Pákozd és Sukoró között személyautó repült le az útról, a sofőr kizuhant a járműből és meghalt. Csala és Pátka között az árokban landolt egy gépkocsi, egy ember súlyosan sérült.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Sukoró és Pákozd között feltehetően nagy sebességgel közlekedett egy személyautó, amely az útról letérve megperdült, majd a szántóföldön állt meg. A szerencsétlenül járt kocsi sofőrje nem volt bekötve, kizuhant, és életét vesztette. 

Csala és Pátka között az árokba borult egy gépjármű, egy személy súlyos sérüléseket szenvedett, hárman könnyű sérülésekkel megúszták, ők elfutottak a helyszínről - tájékoztatta lapunkat a rendőrség szóvivője.

Autóbusz személygépkocsival karambolozott a 64-es főúton Enying és Dég között. A lajoskomáromi elágazásnál a 17-es km-nél egy sávon megindult a forgalom. A buszon ketten súlyosan sérültek.

Forrás: fmh.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!