Bulivan

2010.03.16. 09:12

Kistehén néven új zenészekkel folytatja Kollár-Klemencz László

Teljesen átalakult a Kistehén Tánczenekar nevű formáció. Az együttest alapító Kollár-Klemencz László - aki a zeneszerzést is magára vállalta - az elmúlt év végén döntött úgy, hogy a csapat új névvel és új zenészekkel folytatja tovább.

Gyuricza Ferenc

A névváltoztatást az egységesítés tette szükségessé, hiszen korábban idehaza a Kistehén Tánczenekar, míg külföldön a LittleCow elnevezést viselte a csapat. Kollár-Klemencz László döntése alapján ezentúl Kistehénként találkozhatunk velük. Mindezzel egy időben a tagság megújítására is sor került. Az új felállásban a zenekar ritmusszekciója két dobosra bővül, illetve az előző időszakhoz képest egy billentyűssel is kiegészül. Az együttesnek így jelenleg Kollár-Klemencz László és Bujdosó János gitárosok, Kollár-Klemencz Gergő billentyűs, Vajdovich Árpád basszusgitáros, valamint Harságyi Péter és Schvéger Zoltán dobosok a tagjai.

A Kistehén új lemeze angol producerek közreműködésével készült, s április 7-én jelenik meg. A Picsába az űrhajókkal című nagylemez dalait koncerteken mutatja be a zenekar, de az elsőként kislemezre másolt Marko már a rádiókban is hallható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!