Bulivan

2010.04.14. 05:38

Elkészült a Ratt új albuma

Több mint egy évtizednyi szünet után jelentkezik új albumával a dallamos rockzene egyik legismertebb Los Angeles-i formációja, a Ratt. Az Infestation címet viselő nagylemez április 16-án kerül a boltokba.

Gyuricza Ferenc

A Ratt a nyolcvanas évek egyik kultikus amerikai dallamos rock csapatának számított, így az új album iránt felfokozott várakozás mutatkozik. A zenekar klasszikus felállásából három tag is részt vett a munkában, így az énekes feladatait Stephen Pearcy látja el, a szólógitáros posztján most is Warren DeMartini áll, míg a dobos Bobby Blotzer lett. A basszusgitárt Robbie Crane kezeli, aki korábban a Mötley Crüe énekes Vince Neil oldalán, illetve az egykori Guns N Roses dobos Steven Adler zenekarában is játszott, de 1996 óta tagja a Ratt együttesnek is. A ritmusgitáros ugyancsak jól ismert zenész lett, az a Carlos Cavazo, aki a Quiet Riot tagjaként szerzett magának hírnevet, illetve szerepelt még a Hear N Aid című segélylemezen, valamint Tim Ripper Owens tavalyi szólóalbumán is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!