Bulivan

2010.11.19. 09:03

Válogatáslemezt jelentet meg a United

Egy évtizedes pályafutásának legjobb dalait, valamint egy vadonatúj szerzeményt is felrakott arra a válogatásalbumra a United zenekar, amely Best Of 1999-2010 címmel jelenik meg. Íly’ módon a gyűjteményes korong összesen húsz számot tartalmaz.

Gyuricza Ferenc

Az 1999-ben alakult United zenekart annak idején a közös zenei ízlés és gondolkodásmód hozta össze. Az alapvetően funk zenén nevelkedett, profi zenészekből álló együttes egysége azóta se csorbult, és bár napjainkra Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává vált, ugyanúgy az igényes, lendületes zene iránti szenvedély tartja őket össze. Négy fizikai formátumban és egy digitálisan megjelent album, egy koncert DVD, valamint számos szakmai díj, és legfőképpen a közönség szeretete övezte eddigi karrierjét a funky-pop zenét játszó csapatnak. A Pély Barna énekes-gitáros, Vadász Péter dobos, Romhányi Áron billentyűs és Mits Gergely basszusgitáros felállású United egy évtizedes pályafutása során számtalan emlékezetre méltó slágerrel gazdagította a hazai zenei palettát, amelyek - mind mennyiségük, mind színvonaluk jogán - mára beértek arra, hogy egy válogatáslemezen foglalják össze a zenekar munkásságát. Az albumon a 19 egykori United sláger mellett egy vadonatúj dal, a Future Funk is megtalálható. Ez utóbbi a jövőre megjelenő új nagylemez előhírnökének is tekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!