Bulivan

2012.07.02. 14:48

Új dal és klip a Tankcsapdától

Árpa Attila rendezésében, június 29-én debütált az új Tankcsapda dal klipje.

Vas Népe

„Hatalom Nélküli Rend” három hónap alatt már a második olyan felvétel, ami az októberben érkező albumról származik.

- Az biztos, hogy ez a klip nem elsősorban a zenekar tagjairól szól, bár mi is felbukkanunk benne. A klip története elég karakteres és „életszagú”, a dal sem éppen a bulizós vonal, de mindenképpen könnyedebb, mint a március végén megjelent „Mi a f..sz van?”. A videót Árpa Attila rendezte, akivel, néhány évvel ezelőtt még az Argo film apropóján kerültünk kapcsolatba, és attól kezdve tartottuk a kapcsolatot, mindketten vártuk már, hogy eljöjjön az ideje annak, hogy együtt dolgozzunk - nyilatkozta Lukács László.

- A klip három férfinak a gyerekkorát eleveníti fel, akik a 70-es években tulajdonképpen bandáztak, gengszterkedtek, de leginkább vesztesek voltak az életben - foglalja össze a történetet a rendező. - Hogy ki a három férfi az legyen titok, a klip végén kiderül, egy biztos, hogy nem a zenekar tagjai.

Életszagú: ezt ígérik tehát a Tankok, ilyen az új kislemez a „Hatalom Nélküli Rend” és az Árpa Attila rendezte videoklip, amit először június 29-én mutattak meg a rajongóknak.

Videóklip:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!