Bulivan

2012.09.20. 09:18

Elkészítette bemutatkozó lemezét a Claps For Caroline

Stories címmel jelenteti meg bemutatkozó albumát a hazai könnyűzenei élet egyik legfrissebb szereplője, a Claps For Caroline.

Zalai Hírlap

A kiadvány egyelőre csak digitális verzióban lesz elérhető, ám a későbbiekben fizikai hanghordozó is készül belőle.

A Claps For Caroline az egyik legreménytelibb magyar zenekar, hiszen dalaik iránt nemcsak Magyarországon, de külföldön is nagy az érdeklődés. Az együttes Stories című tíz számos bemutatkozó albuma szeptember közepétől lesz letölthető, majd fizikai formátumban is megjelenik. A Claps For Caroline azért számít különleges formációnak, mert szerzeményeik nem szűkölködnek vaskos gitár-riffekben, ám mindezt olyan bátran keverik elektronikus betétekkel, ahogy azt rajtuk kívül a hazai mezőnyben eddig senki sem tette.

A zenekar első klipje, a Party Nerve már a 200 ezres megtekintés felé tart a legnagyobb internetes file-megosztó oldalon, a Cruel Memories című vadonatúj kisfilm pedig az Egyesült Államokban debütált. A zenekar szeptember 21-én élőben is elcsíphető lesz, a budapesti Dürer Kertben a Stories album valamennyi dalát bemutatják majd.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!