Bulivan

2012.10.16. 13:59

Itt van Bruno Mars legújabb videója

Megérkezett Bruno Mars vadonatúj videója - Locked Out Of Heaven -, mely már a második korong előfutára.

Vas Népe

Az Unorthodox Jukebox december 11-én jelenik meg - és minden bizonnyal méltó utódja lesz 2010-es bemutatkozó albumának, a Doo Wops & Hooligans-nek, melyen olyan Billboard No. 1. slágerek kaptak helyet, mint a Just The Way You Are, és a Grenade. A debütáló album egyébként 3. helyen nyitott a Billboardon és csak az Egyesült Államokban 1,7 millió példányban kelt el.

Az új lemezen Mars széles zenei skálát mutat majd fel: rock, pop, soul, R&B, funk,electro, reggae, disco és egyéb elemek is megtalálhatók rajta. Az énekes a napokban azt nyilatkozta a Billboardnak, hogy egyrészt több ideje volt most a saját albumára - az előző lemez munkálatai közben más előadókkal is dolgozott párhuzamosan -, jobban magára tudta formálni. Mindemellett az első album turnéja közben érzett rá arra is, hogy következő lemezén sokkal jobban szeretné visszaadni energikus élő előadását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!