Ország-világ

2020.12.15. 07:38

L.L. Junior volt párjának újra át kellett élnie kisfia halálának borzalmait a helyszíni szemlén

Hopp Csillának vissza kellett térnie oda, ahol tavaly augusztusban a szeme láttára gázolták el a kisfiát. A vallomások a helyszínen is ellentétesek voltak.

Forrás: Bors

A Bors megtudta, hogy a napokban megtörtént az a helyszíni szemle, amely során Hopp Csillának vissza kellett térnie oda, ahol tavaly augusztusban elveszítette kisebbik fiát, Dávidkát. A nyomozásban ugyanis fontos mérföldkő lehet a baleset rekonstruálása, amely során nemcsak az édesanyának, hanem a szemtanúknak is jelen kellett lenniük, hogy a szakemberek teljes képet kapjanak a történtekről.

Hopp Csilla egy ideje tudta, és lelkiekben próbált készülni, hogy a hatóságok kérni fogják a jelenlétét, de nagyon felkavarta a visszatérés, és hogy élete legszörnyűbb pillanataival kellett újra szembesülnie. Az édesanya teljesen összetört a kétórás megpróbáltatás alatt.

„Kegyetlen dolog volt ügyfelemnek visszatérni a helyszínre, és újra átélni a tragédiát.

Támogattuk, segítettük őt, de ezt a fájdalmat nem lehet csillapítani, főleg nem ott, ahol átélte. De túl vagyunk rajta” – kezdte a lapnak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász, akitől azt is megtudtuk, hogy a szemle az el­lentétes tanúvallomások miatt volt fontos.

Csilla, a barátnője és a többi szemtanú elmondásai ugyanis több ponton, így például ott sem egyeznek, hogy az édesanya fogta, avagy sem Dávidka kezét a zebránál.

Csilla ismét elmondta, hogy fogta a kezét a kisfiának, valaki ugyanezt állítja, de van, aki szerint nem fogta. Bár volt kamera, az épp másfelé mozgott a tragikus másodpercekben, így csak a helyszíni szemle lendítheti előre a nyomozást.

„A szemle dokumentációját a szakértőknek még ki kell elemezniük, utána tudunk majd többet, de én továbbra is úgy gondolom,

Csilla ellen az eljárást meg kellene szüntetni, ugyanis nincs jogalapja a gyanúsításának”

– jelentette ki határozottan a gyászoló édesanya ügyvédje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!