Bulvár

2009.10.05. 13:02

A Miss Plastic Hungary-n is döntős a Playboy vasi címlaplánya (erotikus fotókkal)

Szombathely - Pénteken rendezik meg a Miss Plastic Hungary, azaz a plasztikázott nők versenyének a döntőjét Budapesten. A szombathelyi születésű modell, <em>Cser Franciska</em> is a tizennyolc fős mezőny tagja.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 A 19 és 38 év közötti döntősök egy hetet felkészítő táborban töltenek teljes elszigeteltségben, ahol a többi között színpadi mozgást gyakorolnak, jógáznak, kommunikációs tréningen, haj-, smink- és ruhapróbákon vesznek részt - közölte Bódis Réka, a rendezvény PR tanácsadója. Tájékoztatása szerint a versenyre több százan regisztráltak, a zsűri a fotók és a műtéti leírások alapján 45 jelentkezőt juttatott be az elődöntőbe, s ezek közül választották ki azokat, akik a pénteki versenyen összemérhetik szépségüket.

Az esemény napján a Hajógyári-szigeten található Stúdió Klubban a versenyzők még többször elpróbálják a döntő mozzanatait, ugyanis három koreográfiát kell megtanulniuk, mivel háromféle ruhában jelennek majd meg a közönség és a zsűri előtt. A futurisztikus jövőképet mutató megmérettetés a szervezők szerint világszínvonalú fény- és hangtechnikát vonultat fel.

Bódis Réka elmondta, hogy bár a verseny feltétele a plasztikázottság volt, az önmagában nem volt elegendő a döntőbe jutáshoz. Olyan nőket kerestek, akik önmagukkal elégedettek, sugárzik róluk a külső és a belső harmónia, a szépség és a boldogság, talpraesettek, jól esik rájuk nézni. Akkor szép egy plasztikai sebész munkája, ha nem látható - hivatkozott a verseny szakmai igazgatója, Grigalek Gábor plasztikai sebész szavaira. 

 A versenyre azok a nők jelentkezhettek, akiknek Magyarországon állandó bejelentett lakhelyük van, 18. életévüket már betöltötték, s életük során helyi érzéstelenítésben, illetve altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson estek át.

A szervezők úgy vélik, hogy Magyarországon még mindig nem elfogadott a szépészeti plasztikai sebészet, a nagy többség előítélettel viseltetik a plasztikázottak iránt, noha a világ fejlettebb részein teljesen természetes beavatkozásként kezelik az ilyen műtéteket. Céljuk, hogy megmutassák: a plasztikai sebész beavatkozásával elérhetők a szép és ízléses női külsők olyan esetekben is, amikor azt a természet nem teszi lehetővé. 

A Miss Plastic Hungary 2009 királynője a koronázáskor átveheti új lakásának kulcsát, s az első három helyezett plasztikai sebésze is díjazásban részesül. A döntőben ott találjuk a szombathelyi születésű modellt, Cser Franciskát, aki iskolás kora óta vágyott a színpadra, s hogy a kamerák elé is kerüljön. A szexi modell a a Neumann János Általános Iskolába járt, ebben az időben a helyi kötélugró-csapat oszlopos tagjaként több versenyről is ragyogó eredménnyel tértek haza társaival. A Kanizsai Dorottya Gimnáziumban kezdte el középiskolát, de a gimnáziumot már Budapesten, levelező tagozat fejezte be.

 Franciska öt éve lakik Budapesten, azóta a tánc és a fotózások töltik ki a napjait. Szerepelt már a Portugál Playboy címlapján.

 További erotikus képekért kattintson ide!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!