Bulvár

2009.11.04. 15:04

150 ezer dollárnyi vodka borult az orosz targoncavezetőre (videóval)

150 ezer dollár értékű vodka és konyak alá temette magát egy orosz targoncás - pechére ezt már az egész világ látta, ugyanis egy biztonsági kamera rögzítette az esetet.

Garai Antal 'Atom'

Az interneten szélsebesen terjednek az olyan videók, mint amelyik a napokban tarolt a "hálón". Tarolt, ugyanis az általunk belinkelt videót két napja töltötték fel a youtube-ra, s máris lassan 800 ezren látták. És ugyancsak tarolt, ugyanis egy targoncavezető egy nagyobb gázfröccs után kiütötte az egyik polctartó oszlopot egy raktárépületben, s ezzel 150 ezer dollár értékű vodkát, illetve konyakot zúdított magára.

Először csak a baloldali polcok dőltek le, majd "biztonság és a látvány kedvéért" a jobb oldal is. Biztos ami biztos. A targoncavezető nyilatkozata szerint fogyasztott egy kis alkoholt munka előtt/közben, de az ütközés, azaz a hirtelen gázfröccs csak a véletlennek tudható be. A targoncavezető kisebb lábsérülésekkel megúszta az esetet. A vodkafogyasztó társadalom pedig gyújthat egy gyertyát, az összetört italok emlékére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!