Bulvár

2011.11.27. 08:12

Ingyen dalok a Pannonia Allstars Ska Orchestrától

Egyedülálló módon, két héten keresztül ingyen kínálja letöltésre új dalait a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A zenekar rajongói november 29-től férhetnek hozzá a No Love In Town című E.P.-hez, amely fizikai formátumban nem is lesz kapható.

Gyuricza Ferenc

Magyarországon eddig még nem volt példa arra, hogy egy zenekar kizárólag okostelefon, iPhone és iPad alkalmazásként jelentesse meg új dalait, a Pannonia Allstars Ska Orchestra e tekintetben is úttörőnek számít. A letöltés során a dalok mellé egyéb tartalmakat is kapunk, melyek a két hét leteltét követően, vagyis december 12-e után is térítésmentesen lesznek elérhetőek.

- A No Love In Town című E.P.-t az Android rendszerű okostelefonosok, illetve a közeljövőben az iPhone és iPad tulajdonosok egy applikáció segítségével tölthetik le a készülékeikre - mondta KRSA, a zenekar énekese. - Az alkalmazást a győri székhelyű cég fejlesztette ki számunkra. Öt dalt jelentetünk meg, amiből három hagyományos Pannonia Allstars Ska Orchestra dal lesz, kettő pedig a zenekar mellékprojektjének kompozíciója. Az E.P. egyik dalához egy New York-ban rögzített videoklip is tartozik, melynek érdekessége, hogy a felvételek kizárólag okostelefonnal készültek. Az érdeklődők képeket, videókat, érdekes információkat is letölthetnek, csatlakozhatnak a zenekar közösségi oldalához, illetve hallgathatnak zenét és játszhatnak is. Az exkluzív tartalmak között lesz egy másik klip is, amelyen Victor Rice amerikai producer élőben keveri az egyik számunkat Brazíliában, Sao Paulo-ban.



Az öt dalból álló No Love In Town című E.P. a tavasszal megjelenő dupla album előfutára lesz. A zenekar azokra a rajongókra is gondolt, akiknek nincs okostelefonjuk. A lemez egy másik rendhagyó módon, pólón is megjelenik. Az érdeklődők a ruhadarabokban egy kódot találnak, ami segítségével az együttes honlapjáról tölthetik le a dalokat. 

 További zenei hírek itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!