Bulvár

2014.02.13. 14:28

A saját szeme

Folytatnám, ahol a múltkor abbahagytam, Való Világ után az Édes Élettel. Más más csatornán futnak, az esélyegyenlőség miatt adnám meg mindkét műsornak a lehetőséget.

Halmágyi Miklós

Az Édes Életnél úgy ragadtam le, hogy elromlott a távirányító, s lusta voltam felkelni a fotelból, hogy a régi hagyományos módon másik csatornára kapcsoljak. Tekintve, hogy a tévénézésem általában arra szokott korlátozódni, hogy végignyomkodom az össze csatornát átlagban harminc másodpercig maradva egy helyen, a távirányító elromlása bizony súlyosan érintett.

Aztán beletörődtem, hogy leragadtam az Édes Életnél, ahol egy Berki Krisztián nevű nemtudom kicsoda (hivatásos macsó? van ilyen?) osztotta az észt mobilon a feleségének, aki nem a felesége, mert nem ment hozzá, mert ismeri, de azért gyereket szült neki, de aztán mégis elköltözött, mert elege van, nem folytatom.

Mondjuk, az a néző, aki elhiszi, hogy valódi világot lát a tévében, amikor ezt az ál reality show-t nézi, az mondjuk meg is érdemli, másnap pedig még a bulvárlap elolvasásakor rá is erősít. Viszont Berki mondott indulatában egy zseniális mondatot. Azt mondta nem feleség feleségének, hogy "nekem higgyél, ne a saját szemednek". És Berki mégcsak nem is politikus.

Címkék#Édes Élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!