Bulvár

2016.12.06. 10:57

5 dolog, amit NE vegyél a barátnődnek karácsonyra!

Mi, nők tudjuk, mennyire nehéz lehet nektek, férfiaknak ajándékot választani. Cikkünkkel próbálunk néhány támpontot adni ahhoz, hogy ne fulladjon kínos mosolygásba és álcázott csalódottságba a meghitt ajándékbontás.

Vadas Krisztina

1. Ajándékutalvány

Soha ne adjatok ajándékutalványt! Nem csak karácsonyra, semmilyen alkalomra. Ennyi erővel egy tízezrest is a barátnőtök kezébe nyomhatnátok, hogy „Tessék, vegyél magadnak valamit!". Bár a lelkünk mélyén tudjuk, hogy ilyenkor az jár a fejetekben, hogy így biztosan olyan dologgal lepjük meg magunkat, amit igazán szeretnénk, de egyben azt is sugalljátok, hogy semmi kedvetek nem volt gondolkodni a megfelelő ajándékon.

2. Kozmetikumok, parfümök

Ezek egy nő mindennapos használati dolgai, tehát kozmetikumot ajándékozni olyan, mintha te alsónadrágot vagy zoknit kapnál tőle. Egyébként is egy nő pontosan tudja, milyen krémek, maszkok passzolnak a bőrtípusához. Hiába veszel márkás terméket, ha nem jó típust választasz, örökre a szekrény mélyén fog porosodni, ennek pedig semmi értelme.

3. Konyhai eszközök

Hiába konyhatündér és gasztrozseni a barátnőd, konyhai eszközt ajándékozni maga az öngyilkosság. Ha szeretnéd magad megkímélni a kínos pillanatoktól, inkább húzd ki az ötletlistáról a turmixgépet.

4. Kondibérlet

Talán ezt nem kell hosszasan kifejteni. Ha szereted a barátnődet, akkor valószínűleg úgy, ahogy van. Attól, hogy ő mindennap elmondja, hogy fogynia kellene, vagy szeretne feszesebb testet, még nem jogosít fel arra, hogy az orra alá dörgöld, hogy te is így látod. Az a fontos, hogy támogasd, bármibe is kezd. De a kondizáshoz ne te add meg a kezdő lökést, mert könnyen napokig tartó száműzetés lehet a vége.

5. Bizsuk

Habár a nők szeretik különböző bizsukkal feldobni a szettjeiket, a karácsonyfa alatt mégsem szívesen találkoznak ilyen darabokkal. Hiszen ezeket bármikor, bárhol beszerezhetik, tehát nem tükröz túl nagy energia-befektetést és kreativitást. Ha mindenképpen ékszert szeretnél ajándékozni, válassz egy szép ezüst vagy arany darabot. A rosegold ékszerek most nagyon trendik, egy szép nyakláncnak vagy karkötőnek biztosan örülne.

+1 A nők nem az ajándék értékét nézik, hanem azt, hogy mennyi időt és energiát és kreativitást fektettél annak kitalálásába, beszerzésébe. Figyelj oda az apró jelekre, hiszen sokat segítünk az elejtett mondatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!