Bulvár

2009.05.01. 06:47

Ada, a fiatal kétgyermekes műsorvezető vetkőzik a nyuszis magazinban

A Viva TV 26 éves műsorvezetője nemrég elvállalta a nyuszis magazin igen sokat mutató fotósorozatát. Bár korábban is készültek már képek róla hiányos öltözetben, ám ez volt az első alkalom, hogy mindent megmutatott a fiatal anyuka.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ada bevallotta, hogy inkább lelkileg volt szüksége erre a fotózásra, hiszen férjével, az anno szintén műsorvezető Timóval válni készülnek és bizony a fiatal feleség megijedt, hogy egyedül marad két ikerfiával alig pár év házasság után. 

A két három éves lurkó Ada szeme fénye, de a párkapcsolatot nem tudják pótolni, így a lány hamarosan újra beleveti magát a pasizásba, egy kis időt azért még hagy magának, hogy szokja az új helyzetet. Bár a válás már biztos, mégis érdekesnek tűnik, hogy nemsokára Olaszországba utazik a család nyaralni, mind a négyen! Mint Ada elmondta, viszik a nagyszülőket is, hogy tudjanak vigyázni a kicsikre, ha ők együtt akarnak lenni. Talán még egyszer megpróbálják rendbehozni?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!