Bulvár

2011.02.16. 14:59

Bakács-ügy újratöltve: sajt is került a szalámi mellé (videó)

Balkács Tibor a szalámi mellett sajtot és további felvágatottat is elpakolt, derült ki a szupermarket biztonsági felveteléből, írja a Bors. Amíg az őrök jegyzőkönyveztek, a médiaszemélyiség az asztal alá rejtette az élelmiszereket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Bors birtokába jutott videón jól látszik, hogy Bakács egy kis helyiségben ül törtfehér színű nagykabátban és zöld, kapucnis pulóverben egy asztal előtt. Zavartan előveszi a telefonját, közben a vele szemben helyet foglaló őrt fürkészi. Az őszes hajú biztonsági ember többször papírokkal babrál, elfordul, eközben mozdul meg először Bakács, aki lassan a jobb kabátzsebébe nyúl, megfog valamit, majd mélyen előre hajolva leteszi a földre. Aztán a bal zsebéből is előhalászik valamit, látni rajta, hogy nagyon feszült. Később, amikor az őr megint félrenéz, a bal kezével benyúl a kabátjának a belső zsebébe, s onnan is elővesz valamit, amit előrehajolva gondosan elhelyez az asztal alatt.

Az asztal alatt három darab csomagolt Edami sajt, s egy csomag szeletelt szalámi hevert 4532 forint értékben. A vezetők ezért újabb feljelentést tettek a budaörsi rendőrkapitányságon Bakács ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!