Bulvár

2010.07.28. 12:17

Dr. House elképesztően jól énekel

A Dr. House című népszerű televíziós filmsorozat címszereplőjét alakító Hugh Laurie a jövőben nemcsak színészi képességeit bizonyítja, de énekelni is fog. Az egyik multinacionális lemezkiadóval kötött megállapodás értelmében a színész blues-lemezt készít.

Gyuricza Ferenc

Mindezt hivatalosan is bejelentették, ám arról, hogy az album mikor jelenik meg, egyelőre nincs konkrét információ, azt viszont tudni lehet, hogy a lemez producere a kétszeres Grammy-díjas Joe Henry lesz, aki korábban Teddy Thompson, Solomon Burke, Ani Di Franco, Aimee Mann, Elvis Costello és Allen Toussaint mellett is dolgozott már.


Hugh Laurie számára nem jelent újdonságot a zenélés, hiszen gyermekkorában zongorázni is tanult, ám kapcsolata megszakadt egykori tanárával, onnantól fogva autodidakta módon foglalkozott a hangszerrel. Emellett énekelt is, illetve a dalszerzéssel is megpróbálkozott. Képességeit a Dr. House című filmsorozat alkotói is kamatoztatni kívánták, hiszen az általa alakított karakter rendszeresen zongorázik és gitározik a filmben. Hugh Laurie emellett a Band From TV elnevezésű jótékonysági zenekar billentyűse is, illetve egyetlen dal erejéig Meat Loaf legutóbbi albumán is közreműködött.

Hallgassa meg, hogyan énekel Hugh Laurie!


Nézze meg a Dr. House című sorozat intróját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!